Din målare i Ängelholm – Båstad

Kunden i fokus

Hjärnarps Måleri AB

Hör av dig till oss

Hjärnarps Måleri AB är ett familjeföretag och har över 30 års erfarenhet inom måleri, tapetsering och övriga behandlingar. Vi äger dessutom vår egna kompletta maskinpark som inkluderar bland annat skylift, släpvagnar, färgsprutor. Vi kan därför utföra arbeten effektivt utan att blanda in fler parter.

Vi är självklart certifierade inom bland annat ställningsbyggande, skylift, våtrumsmålning, sprutmålning, arbetsmiljö (BAS-P och BAS-U) och har ansvarsförsäkring via branschorganisation, Måleriföretagarna.

Alla våra kunder kan alltså känna sig trygga om att arbete utförs på ett korrekt och kostnadseffektivt sätt.

Vår filosofi

Vår filosofi är att kunna ge alla våra kunder ett målningsarbete utfört med högsta möjliga kvalitet, samt att ge långtgående garantier som är återförsäkrade genom branschorganisationer och därigenom inte företagsberoende. Vi blandar inte in fler yrkesgrupper än nödvändigt och håller nere kostnaderna så mycket som möjligt.

För oss är det viktigt att lyssna noga på kundens önskemål och erbjuder den bästa och förmånligaste totallösningen för kunden.

Läs mer om våra tjänster
01

Kontakt

Vi startar uppdraget med ett möte tillsammans med er där vi diskuterar era önskemål och behov. 

02

Planering

Våra målare går igenom varenda detalj och kontrollerar allt innan påbörjat arbete. Detta lägger grunden för en lyckat uppdrag.

03

Utförande

När uppdraget är utfört går vi igenom arbetet till minsta detalj för att säkerställa hög kvalitet. Detta följs av en sista kontroll tillsammans med er där vi säkerställer att ni är nöjda.

NV Skåne

Vi tar uppdrag över hela Nordvästra Skåne

1990

Över 30 års erfarenhet

Certifikat

Läs mer

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden