Din målare i Skåne

Kontakta oss så hjälper vi er.

Vi är en trygg målarfirma i Nordvästra Skåne som sätter kunden i fokus.

Hör av dig till oss

Målning & Tapetsering

Våra erfarna och certifierade målare hjälper er att uppnå bästa möjliga resultat, oavsett om det gäller inne på kontoret, i huset eller i lägenheten. Detta uppnår vi genom att ställa höga krav på oss själva och fokuserar på era önskemål och behov under hela projektet. Resultatet blir en nyrenoverad känsla som håller en lång tid framöver.

Villa & Fasadmålning

Vi på Hjärnarps måleri har bred erfarenhet och kompetens inom fasadmålning och utför arbetet med hög säkerhet. Vi arbetar utifrån era önskemål och ser till att slutresultatet blir långsiktigt. 

Fasad- och Taktvätt

Mossa, alger och lav växer på taken och påverkar inte bara husets utseende, men även värde och skick. Vi hjälper er behandla taket på ett korrekt och tryggt sätt genom att avlägsna eventuell mossa och grövre tillväxt manuellt under förbehandlingen. Därefter behandlar vi taket och fasaden med STO Scandinavias produkter.

01

Kontakt

Vi startar uppdraget med ett möte tillsammans med er där vi diskuterar era önskemål och behov.

02

Planering

Våra målare går igenom varenda detalj och kontrollerar allt innan påbörjat arbete. Detta lägger grunden för en lyckat uppdrag.

03

Utförande

När uppdraget är utfört går vi igenom arbetet till minsta detalj för att säkerställa hög kvalitet. Detta följs av en sista kontroll tillsammans med er där vi säkerställer att ni är nöjda.

NV Skåne

Vi tar uppdrag över hela Nordvästra Skåne

1990

Över 30 års erfarenhet

Certifikat

Läs mer

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden